Wie zijn wij?

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website!

Wij zijn Jelle en Rivka, de oprichters achter MeerOpReis. Los van elkaar en samen hebben we al een aantal mooie reizen gemaakt. Ondanks dat we heel tevreden waren in het leven, hadden we  toch een gevoel van onrust. We miste een stukje ‘wauw’ gevoel en besloten al snel ons hele leven om te gooien en een nieuw doel voor ogen te houden. Namelijk meer op reis te gaan!
We hebben onze vaste banen opgezegd en afscheid genomen van vrienden en familie. Met de koffer op onze rug zijn we  ons avontuur tegemoet, een wereldreis maken!

Zonder de stabiliteit van een vast inkomen is het toch mogelijk om voor je dromen te kiezen en een onafhankelijk en vrijer leven te leiden. Meer leven met minder is onze leidraad en begrippen als werk, tijd en geld hebben een andere betekenis gekregen.
Door zo bewust met onze dromen bezig te zijn, gaat het vanzelf dat we ook nieuwe doelen stellen. Zo zijn we constant plannen aan het smeden om er voor te zorgen dat we ook na deze wereldreis het avontuur verder blijft gaan, hoe meer we namelijk ontdekken, hoe meer we willen zien!
Op onze website vind je artikelen over reizen, bestemmingen, insidertips, handige weetjes en persoonlijke ervaringen. Thema’s die veel terugkomen zijn: het busleven, doe-het-zelf, kleingeluk, positiviteit en slow travel.

Ben je benieuwd naar de landen die we bezocht hebben of nog gaan bezoeken? Kijk dan verder op de pagina ‘Ons plan’.

 

mailWil je in contact komen met ons? Mail dan naar: 
nogmeeropreis@gmail.com

 

contact pagina meer op reis

 

Categorieën:Over ons

Tagged as: , , ,

3 replies »

 1. Ik ben wel heel benieuwd naar hoe werk, tijd en geld een andere betekenis hebben gekregen! Erg benieuwd naar jullie gevoel daarover. En tips over hoe je zoveel mogelijk uit je werk, tijd en geld haalt.

  Liked by 1 persoon

  • Wat een leuke vraag! Daar ga ik nog eens uitgebreid een artikel over schrijven! Een redelijk kort antwoord: Tijd, werk en geld is altijd een stress factor geweest. We merken dat we eigenlijk niet zo veel meer bezig zijn met deze factoren. Tijd hebben we altijd, bovendien leven we buiten en met de zon! Geld is natuurlijk fijn, maar je buffer is een stuk groter als je leeft zoals wij dat momenteel doen.

   Like

 2. Qua werk zijn het korte en tijdelijke projecten geworden die soms zwaar zijn, maar ons naast geld ook een heleboel nieuwe ervaringen hebben opgeleverd. Met deze goedkope levensstijl heb je al snel het budget verdiend wat je nodig hebt, daarnaast zijn er inderdaad een boel manieren en trucjes om goedkoper te reizen. Daarover later meer!😉 ons gevoel in een notendop? Het is een verademing om zo bewust te leven met minder!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: