Help jij mee?

 

27. Dunedin en stukje oostkust - Katiki Point SlaapplekkieHet doel van MeerOpReis is onderzoeken of wij onze leefstijl kunnen omgooien en een volledig nieuwe koers kunnen inslaan.  Meer leven met minder. Is het bijvoorbeeld echt nodig om je dagen te vullen met een fulltime baan, acht uur per dag achter een computer te zitten of elders om vervolgens in je spaarzame weekend te tobben of je, je sociale leven een boost gaat geven of het weekend kiest voor uitrusten? En hoe doen mensen dat eigenlijk aan de andere kant van de wereld?

Geen tijd te verliezen
We leven in een wereld waar het tempo hoog ligt en er veel verwachtingen zijn van de ‘nieuwe generatie’. Onze generatie is innovatief, flexibel en haast obsessief in het scoren  van successen. Jong en vitaal als we zijn werken we vaak fulltime en deinzen we niet terug om extra projecten op ons te nemen. Tijd om te rusten is er amper want als je na een lange werkdag thuiskomt, sjees je van hot naar her om je sociale leven op peil te houden.

Maar wat willen we nu echt?
Veel van wat we doen is allemaal afleiding van wat echt belangrijk is als je het ons vraagt. Onze generatie is inderdaad innovatief, flexibel en met focus op successen. Maar wat is een succes nu eigenlijk? Als jong koppel voelen wij ons in ieder geval niet succesvol in onze baan van negen tot vijf …

Wij willen ons leven omgooien en erachter komen wat er gebeurd als je zelf de regie in handen neemt. Het moet immers anders kunnen! Innovatief als onze generatie is, geloven wij dat het tijd is een andere weg in te slaan en het verwachtingspatroon van de maatschappij achter ons te laten.

Avontuurlijker en vrijer leven
In MeerOpReis willen wij jullie laten zien hoe het ons vergaat tijdens deze zoektocht.
Zonder de stabiliteit van een vast inkomen is het toch mogelijk om voor je dromen te kiezen en een avontuurlijk en vrijer leven te leiden. Dat zullen wij gaan bewijzen! Meer leven met minder is onze leidraad en begrippen als werk, tijd en geld hebben een andere betekenis gekregen.

Hoe help jij mee?
We willen graag onze reis vastleggen en delen met de wereld. Om met een nog krachtigere stem te bewijzen dat het anders kan hebben we jullie hulp nodig met het krijgen van meer bereik. Wij willen immers met zo veel mogelijk mensen onze ervaringen delen!

  • Deel, like en volg! Op deze manier help je onze bereikbaarheid te vergroten, waarmee wij weer een stapje dichterbij onze droom komen.
  • Ben je actief op onze pagina? Reageer! Wij zijn onwijs benieuwd naar vragen, meningen tips en meer. Daarnaast vinden wij het onwijs leuk om te zien wie er meeleest met de verhalen die wij delen.
  • Een stapje verder gaan? Om onze website, inspiraties en ideeën zichtbaar te maken hebben we een doneerpagina aangemaakt. De opbrengst van deze pot wordt puur gebruikt om onze website op social media platformen te delen. Op deze manier hopen we wat meer op te vallen

Wil je in contact komen met ons? Mail dan naar:
mail

nogmeeropreis@gmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: