Nieuw Zeeland|Yes we zijn weer van start!

cropped-nieuwe-start-bus-nz-landschap.jpgJe was ons nog niet vergeten toch? Vier maanden geleden is het alweer! De laatste keer dat wij een artikel konden plaatsen op de website voordat onze laptop het begaf. Dan nu eindelijk is de laptop gemaakt en kunnen wij weer van start. Wat hebben wij in de tussentijd veel meegemaakt en ondanks dat de verhalen nog niet gedeeld zijn met jullie, zijn ze natuurlijk wel allemaal al geschreven!

 Waar waren we gebleven?
In ons laatste artikel vertel ik over onze komst in Nieuw Zeeland. Ons busje wat wij geheel zelf omgebouwd hebben tot een minihuis op wielen en het Nieuw Zeelandse avontuur dat ging beginnen! Leven in een bus, ons ritme afstellen op de zon en niet op de klok. Wel zien wat er op ons pad zou komen maar bovenal, avontuur achterna jagen!

Waar zitten we nu?
Momenteel zitten wij op het Zuidereiland in het kleine plaatsje  Omarama. Na een aantal weken reizen met de bus moest er geld verdiend worden. De laptop was kapot en dit vroeg om een plan B, wat betekende een baan zoeken. Op dit moment klussen we wat bij om geld te verdienen zodat wij de winter kunnen ontsnappen en een warm oord kunnen opzoeken. Maar daarover later meer.

Aankomende periode willen wij jullie meenemen in de afgelopen maanden. Dagelijkse  updates kunnen dus vanaf nu weer verwacht worden en wij hebben er zin in!

Tot snel, want er is veel catching up to do! 😉

Nieuwe Start - Bus in Bos

4 replies »

  1. Leuk heb weer zin in jullie verhalen.
    Af en toe wat foto,s gezien erg mooi .
    hier alles goed ben weer oma geworden van onze tweede kleinzoon van Tim en Karlijn hij heet Odin .reis ze werk ze en geniet!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: