Laptop in de kreukels…

5adc8f75-9a8d-4ef4-8b56-b33829c998af-2583-0000027c8bf301f1_tmpDe laptop is kapot, hier balen we ontzettend van… We zijn druk in de weer met de reparatie want we hebben jullie zo veel moois te vertellen!

wat nu?

Meeropreis wordt vervolgt, geen zorgen! Hopelijk krijgen we alles snel aan de praat zodat we jullie binnenkort weer op de hoogte kunnen houden van onze avonturen als globetrotters!

Tot snel! (Fingers crossed šŸ˜‰)

Categorieƫn:Home

5 replies »

 1. Toevallig kwam ik vandaag bij jullie berichtje over de bus.. Je manier van schrijven maakte me ontzettend nieuwsgierig naar het hoe en wat achter jullie reis. Op deze manier heb ik jullie gehele website doorgespit en wat heb ik genoten.

  Ooit hoop ik samen met mijn vriend een soort gelijk avontuur aan te gaan, jullie verhalen zijn een grote inspiratie bron!

  Ik wens jullie nog veel plezier op deze bijzondere reis en hoop snel meer van jullie te lezen.

  Groetjes

  Like

  • Nina een groter compliment had je mij niet kunnen geven! šŸ˜ƒBedankt voor het leuke bericht en wat leuk dat je mee leest! De laptop is onderweg dus nog heel even en dan kan ik weer beginnen met het delen van onze avonturen. Wat leuk dat jij ook de droom hebt om te gaan reizen! Waar een wil is, is een weg šŸ˜‰ Groetjes Rivka

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: