Herfst & zomer

pijl-park
Wauw wat begint het koud te worden in Nederland! Terwijl ik in de Hema met een toilettas en een bikini in mijn handen sta, begraaf ik mij buiten dieper in mijn sjaal met de kou die mij om de oren vliegt. Tijdens deze mooie herfstdag lopen wij naar huis en zitten wij met onze gedachten in de tropen.

Wat een contrast he? We genieten wel van de herfst hier in Nederland! En wie weet zullen we het zelfs nog wel missen zonder het verschil in seizoenen zo dadelijk. Wij bereiden ons voor op de herfst, eh zomer!

Herfstzomer
Het herfstseizoen heb ik altijd een fijn seizoen gevonden. De prachtig gekleurde herfstbladeren. Bomen vol met rode, gele en oranje bladeren. Door het zonlicht lijken ze soms wel lampionnetjes. Het dikke magische tapijt van bladeren op de grond, lekker om daar doorheen te sloffen en wat de lucht in te trappen.  En de mist en nevel, super koud maar in de ochtend zo mooi en fris en in de avond mysterieus. Heerlijk !

herfst-riv-format-2

Zomerherfst
Terwijl wij lekker opgaan in de herfst door onze wandelschoenen in te lopen praten we over hoe het zal zijn in de tropen zo dadelijk. Hoe is Bangkok? En hebben we alles voor de jungletocht die we willen maken? Moeten we nog iets doen voor Laos? Terwijl we in gedachten de checklist afgaan van spullen die we moeten kopen en voorbereidingen die we nog moeten treffen ziet Jelle zijn kans schoon om bij thuiskomst nog een plaatjes te schieten van onze herfsttuin. 😀

 

herfst-tuin

Onze herfsttuin

 

 

Nu snel weer naar binnen want wij zijn druk bezig met spullen inpakken en de schuur is ons volgend project! Heb jij ook al een lekkere herfstwandeling gemaakt deze week?

 

Categorieën:Home, Reizen

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: